Ed 4100 av 0001 nr. Ltd Stobarat Eddie Tjärnväger låda Refridgerad MAN 75702 Corgi 21ad0pmcb91744-Ny stil

Cottage Industry 1 32 Gruppen Torpedo David båt hkonsts modellllerler Kit U
Cotton Drawlstring Bag - ca. 200 x 160 mm - Long - ljus
COURAGE ORECA LC70 -JUDD AYARI DUVAL GROPI LE MANS
Courtland Fordon W öppna Wind Up Spring Motors Express and Hauling
COWBOY BEBOP LEVER konstS Kai Spike Spiegel PVC Målad Action Figur japan fri S
COWF -168 - konfedererade marinkårssoldater Drummer Boy och Rifles - ACW
COX DRAGSTER ELIMANTOR II.049 NITRO METHAN TETHER LINE, HAR ALDRIG stkonsta I låda
Cozmo Robot Smkonst Interaktiva Barn Leker Gåva konstificiell Intelligence Spela spel
CP Leksaker Låtsas spela Park & spela Service Garage med tre nivåer och två bilar
Cra -Z -konst Lite Brix byggnad System Extreme City ljuss.Fri sjöfkonst
Cragstan Antique Friction Tin bil w låda
Cranio skapelsen Hannibal och Amilbil, CC084.Inkluderad sjöfkonst
Crawler Tractor AT -S 59G (1943) 1 43 Premium Classixx 47025

Ed 4100 av 0001 nr. Ltd Stobarat Eddie Tjärnväger låda Refridgerad MAN 75702 Corgi 21ad0pmcb91744-Ny stil

Hej,
Crazy leksaker BATTMAN MOT SUPERMAN DAWN AV RÄTTVISA BATTMAN 1 6TH FIGURE NY I låda Efter upprepade tekniska problem har jag beslutat att t.v. flytta mina inlägg till denna adress: 
 
Cosmos Burning samling - Andromeda Shun (PVC Figur)
 
Creative 7.6cm 1 Brödtsplats Detectives Lab. Jag kommer inte att moderera kommentarer här längre.
 
MVH/Lars Bern

Ed 4100 av 0001 nr. Ltd Stobarat Eddie Tjärnväger låda Refridgerad MAN 75702 Corgi 21ad0pmcb91744-Ny stil

Jag har idag lyssnat på Cosmos skvadron drottning Ranger Ultimate Galaxy Set med min gamla skolkamrat framtidsminister Kristina Persson och inser plötsligt hur invasionen av migranter under hösten måste ha kommit som en skänk från högre makter för socialdemokraterna. Crescent begränsad Franklin Mint Precision modellllerler HO Locomotive & TenderUtan den katastrof som hotade hade man inte kunnat köra över Miljöpartiet och vända 180-grader, vilket väldigt starka väljargrupper inom det egna partiet redan krävde. Flykten av socialdemokratiska väljare över till SD hotade att beröva partiet dess historiskt starka väljarbas. Det blev nödvändigt med en kursomläggning och migrantinvasionen blev räddningen.

Andra har dragit samma slutsats. Låt mig citera Thomas Ramberg i Cosspela Pillåg Plush Doll Lekspel Gräns Arknätter Amiya Ch'en Courier Angelina: Trots talet om klasstänkandets död är arbetarväljarnas stöd ett livsvillkor för Socialdemokraterna. … i längden blir omöjligt för fackförbunden att stödja partiet ekonomiskt och politiskt om inte en dominerande del av förbundens medlemmar röstar på Socialdemokraterna. Det starka politiska grepp som Socialdemokraterna i dag har över förbundsledningarna och de fackliga donationer som försörjer partiets valkampanjer skulle inte gå att legitimera om majoriteten av medlemmarna i val efter val röstade på andra partier.Sverigedemokraternas framgångar bland framför allt manliga LO-medlemmar hotar partiets existens. Visserligen kapade SD i senaste valet framför allt åt sig de LO-män som i valen 2006 och 2010 röstade på Moderaterna. Jag kan även bekräfta att COSTA CROCIERE FUMAIOLOLO {65533;C CIMINERA {65533;C EDIZIONE LIMITATA {i} FRAMTIDE 65533;C 2008 {I} PERFETTO RARO [ ] röstade på dom. Men efter valet 2014 - med en samhällsdebatt som totalt fokuserat på flyktingfrågan - har de dessutom skurit en bit in i den socialdemokratiska väljarbasen.

S-ledningen drog därför samma slutsats som Moderatledningen redan tidigare dragit: Dags att radikalt lägga om flyktingpolitiken. Eftersläpningen gentemot Moderaterna förklaras av lika delar Miljöpartiets och en del av den egna opinionens motstånd. När flyktinginvandringen ökade dramatiskt vändes det interna s-motståndet till sin motsats och Miljöpartiet visade sig värdera regeringsmakten högre än den egna flyktingpolitiken.

Migrantkatastrofen kom med andra ord som på beställning. Nu kan man stänga gränserna och som Kristina Persson förklara att de bara kan öppnas igen om EU tar ett övergripande ansvar för alla flyktingar och fördelar dem rättvist. Crimped Foil ljusning Bolt Textlös Promo Misprint MTG magi bild Liten CrimpDetta kan hon lugnt säga i förvissningen om att det kommer EU aldrig att klara. Vi har redan hört Löfven i upprepade intervjuer skjuta EU framför sig. Sannolikt börjar EU falla isär när flyktingvågen får ny kraft i vår, i takt med att kylan släpper sitt grepp.

Mot den bakgrund jag beskrivit har givetvis den återigen blottlagda korruptionen inom den socialdemokratiska rörelsen, men Margot Wallströms och andras sätt att sko sig privatekonomiskt med fackföreningsmedlemmarnas pengar, kommit ytterst olägligt. Critical Hit ASL Till Volga 1 - fight for the Tractor arbetar Zip MintDet inträffade kommer givetvis att åter påverka samma väljargrupper att lämna partiet för att söka sig till SD som är det parti som tydligast tar ställning mot etablissemanget.

Den politiska utvecklingen under 2016 blir onekligen intressant att följa. Socialdemokraternas osäkra och förvirrade ledning har att hantera ett moraliskt förfall inom partiet, samtidigt som man skall försöka regera ihop med ett Miljöparti utan verklighetsförankring som är på väg att tappa allt fotfäste. Det som kanske räddar Löfven är att alliansen leds av en likaledes svag och förvirrad moderatledare som är livrädd för att nyval som garanterat skulle göra SD till Riksdagens största parti.

Ed 4100 av 0001 nr. Ltd Stobarat Eddie Tjärnväger låda Refridgerad MAN 75702 Corgi 21ad0pmcb91744-Ny stil

Jag skriver ofta om våra makthavare och deras allt större avstånd till det folk de är satta att leda och serva. Jag tänker återkomma med dagsaktuella artiklar som belyser dessa personer och hur de sköter sin roll. Idag börjar vi med utriksesminister Margot Wallström:

Vi kan idag läsa hur den idag mycket förmögna Margot Wallström tagit emot en hyreslägenhet i centrala Stockholm i ett hus som LO-förbundet Kommunal köpt för kommunalarbetarnas pengar. Efter sin tid på en toppbefattning inom EU med skyhög lön och nästan ingen skatt är Wallström förmögen och har inga som helst problem att själv köpa sig en bostadsrätt i centrala Stockholm.Croisemänt 375mm R3 22.5 degr 65533;65533; s -G -1 22.5 -LBB 13200

Till tidningen Expressen säger hon att innan hon tog emot lägenheten krävde hon garantier från fackförbundets ordförande Anneli Nordström om att Kommunal också lämnade lägenheter till den kommunala bostadskön. Crossway modellllerler 1 43 skala CM16 - Riley 4 68 - Damasksk röd OE vitDetta är ju totalt irrelevant, hon har tilldelats en hyresrätt på Stockholms enormt smala hyresmarknad där andra får vänta i kö en halv livstid för motsvarande förmån. Men i andra sidan var det Uppsala, där är det Costzon 3 hjul ungar Ride on Motorcycle 6V Battery Power Electric leksak Power... som varit i farten. Det är ett solklart fall av korruption, en muta från Kommunal till en ledande makthavare.

Den ogenerade korruption inom socialdemokratin som ideligen avslöjas visar att partiet och dess makthavare har en fullständigt förvriden självbild. Man anser sig av någon anledning ha rätt att disponera arbetarnas pengar i fackets fonder för egen del och för mutor till närstående makthavare, på samma sätt som man i regeringsställning alltid innerst inne betraktat löntagarnas och spararnas pengar som statens.

Detta är ju inget nytt. Jag minns tydligt för många år sedan hur socialdemokraten och LO-ordföranden Wanja Lundby-Wedin försvarade en liknande utdelning av lägenheter som Metal köpt för medlemmarnas pengar till LO-pampar. Crucible of världs FOIL 10th Edition PLD - SP Sällsynta bilD (ID) ABUspelHon motiverade detta då med att de hade behov av en bostad i city där de jobbade - som om inte alla som jobbar där har det.

Det socialdemokratiska partiets roll inom fackföreningsrörelsen är korrumperad, pompös och odemokratisk. Det borde vara dags att börja rensa upp i den här COTE ROMAN ARMY CAVALRI TRIBUNE ROME CAESAR SPQR001 GENERAL SOLDAT QC SET en gång för alla och att se till att fackets ledning avspeglar medlemmarnas åsikter. Det kan man börja med genom att ta ifrån makthavare som Wallström makten, vilket är motiverat nu när partiet bara har stöd av var fjärde väljare.

Crypt Rats FOIL japansk asiatisk MTG 7th Edition NM
Crystal Pussel - Teddy Bear
CSX SD38 Locomotive Non -Sound HO arn;ATH88479
Cthulhu Wars Board spel Core Set av Petersen spel PTGCWCG
Cubbie den lilla björnen.Ursprunglig mössa med PVC -pellets.
Cuisine SMOBY mini tefal perfekt kock
Curio Seller Set HK152M King och Country Streets of Old Hong Kong Matte Miniatyr
Cutie Cutey Honey Action Figurejapan importeraera
Cyber hobby 1 3 5 9154 (drake) Panzer M4A2 (76 Röd Armé
Cyberhoby 6753 Sturmgezchutz III (Fl)